Пошук

Увага. Оголошення!

Дата: 13.09.2022 13:04
Кількість переглядів: 258

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: код 33190000-8 — Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні (Придбання модульного монітору пацієнта Q7 (з модулем Мультигаз) для Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області (для подальшої передачі до військово-медичного клінічного центру Південного регіону) код ДК 021:2015: 33195000-3)

Відкриті торги

UA-2022-09-07-004206-a

522 000,00 грн. (п’ятсот двадцять дві тисячі гривень 00 копійок) з ПДВ

У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару. 

Товар повинен бути новий (такий, що не використовувався), придатний для цілей, для яких товар такого роду звичайно використовується. Товар повинен бути належним чином зареєстрований в Україні або дозволеним для введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) відповідно до законодавства, сертифікованим для використання у медичних закладах.

Ця вимога підтверджується завіреною копією декларації або копією документів, що підтверджують можливість введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) товару за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту.

Гарантійний термін обслуговування не менше 12 місяців з моменту введення в експлуатацію. Для підтвердження учасник надає гарантійний лист.

Сервісне обслуговування повинно здійснюватись інженерним персоналом, що сертифікований виробником запропонованого обладнання.

 

Очікувана вартість  предмета закупівлі складає 522 000,00 грн. (п’ятсот двадцять дві тисячі гривень 00 копійок) з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких послуг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану.  Затверджено кошторис на 2022 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на придбання модульного монітору пацієнта Q7 (з модулем Мультигаз) для Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області (для подальшої передачі до військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь