Пошук

Увага огоглошення

Дата: 05.09.2022 09:54
Кількість переглядів: 257

Шановні мешканці Таїровської громади!

Важливе оголошення!

 

ОДЕСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

                                         

На виконання листа Одеської обласної військової адміністрації від 01.09.2022 № 8806/7/01-26/7013/2-22, та у відповідності до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 31.05.2022 Хе 637 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії» Міністерство розвитку громад та територій повинно затверджувати виробникам теплової енергії інформацію про обсяги спожитого природного газу, необхідні для надання послуг з гарячого водопостачання.

У зв'язку з цим просимо надати інформацію в форматі ЕХСЕL, згідно форми, що додається. Крім того, необхідно надати відповідно до листа Одеської обласної військової адміністрації пакет документів по кожному виробнику теплової енергії (гарячого водопостачання).

Враховуючі стислі строки виконання просимо до 05.09.2022 надати інформацію згідно наданої форми (додається) на електронну адресу: samarcevairina@ukr.net з послідуючим письмовим підтвердженням до Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності облдержадміністрації, проспект Шевченка, 4, м. Одеса, 65032 (інформація та підтвердні матеріали подаються із супровідним листом у двох примірниках за підписом керівника підприємства - виробника теплової енергії, скріплені печаткою).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь