Шановні мешканці Таїровської територіальної громади!

Дата: 28.02.2022 14:28
Кількість переглядів: 218

   Силами Таїровської селищної ради та КП "ЖКП "ТАЇРОВЕ" проведено великий обсяг роботи, щодо відкриття, першочергового розчищення та підготовки (встановлені крани водопостачання, відновлено освітлення, обладнанні розетки та ін.) в усіх підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків та комунальних закладів. Проте, враховуючи великі обсяги робіт які виконуються підприємством окрім надання комунальних послуг охопити повністю все важко і потребує значного часу, однак людський ресурс на підприємстві обмежений. Просимо усіх небайдужих мешканців самоорганізуватися та залучитися до допомоги у повному розчищенні підвалів, обладнанні місць розміщення (лавки, стільці, ящики тощо), за можливістю розташування або оперативного виносу чайнику, альтернативних засобів освітлення, приймачів, тощо. Зараз важкі часи, але разом об'єднавши наші сили ми зможемо впоратись з усіма труднощами.

    Просимо мешканців разом вийти та допомогти в облаштуванні укриттів, їх прибирання, у разі необхідності допомозі розміщення усіх громадян в укриттях.

     Окремо просимо залучитися до допомоги у  розчищенні підвалів, обладнанні місць розміщення в Таїровській загальноосвітній школі та колишньому приміщенні сільської ради у с. Сухий Лиман. КП "ЖКП "Таїрове"  також буде надавати максимальну допомогу та підтримку.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь