21 лютого в Таїровській селищній раді відбулась апаратна нарада

Дата: 21.02.2022 13:05
Кількість переглядів: 295

    Була заслухана доповідь начальника управління  житлово-комунального господарства та інфраструктури Романа Майбороди стосовно затвердження графіку постійного утримання території КП «ЖКП «Таїрове» відповідно до рішення виконавчого комітету Таїровської селищної ради про затвердження схем утримання території громади, звіт начальника Управління організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Сергія Носара про стан роботи із зверненнями громадян та юридичних осіб за 2021 рік та звіт в.о. начальника відділу освіти Тетяни Іваній про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти Таїровської селищної ради у 2022 році.

   «За 2021 рік найбільше звернень надійшло від соціально незахищених верств населення, а саме: матеріальна допомога на лікування (812); особи з інвалідністю (252); особи, які мають статус «Діти війни» (224); ветерани війни (169)» - зазначив начальник Управління організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Сергій Носар.

   «З метою забезпечення повноцінного якісного харчування учнів у закладах загальної середньої освіти селищної ради, у 2021 році в закладах освіти був проведений капітальний ремонт приміщень харчблоку, повністю замінено систему вентиляції, встановлено нове технологічне обладнання. Також у Таїровському закладі ЗСО створено ініціативну групу батьків, які здійснюють контроль за якістю продуктів харчування та приготовлених страв. Керівники закладів здійснюють постійний контроль за якістю харчування, виконання норм харчування та дотримання термінів реалізації продукції, наявністю сертифікатів якості на продукти харчування» - доповіла Тетяна Іваній.

   Також на нараді наголосили, що звільнення батьків від плати або зменшення розміру плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах проводиться щорічно і може переглядатися протягом року після подання відповідних документів (довідка про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, виданих за місцем отримання доходів і довідка про склад сім’ї, виданої житлово-комунальними організаціями, сільськими (селищними) радами).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь