Будівництво ЦНАПу та дитячого садку продовжуються

Дата: 17.02.2022 16:53
Кількість переглядів: 537

   16 лютого секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов відвідав будівництво дитячого садочку та будівлі ЦНАПу та поспілкувався з підрядниками будівництва.

   Перший об’єкт,  який відвідав Олександр Орлов – це будівництво дитячого садка:

   «Ми працюємо за графіком і я сподіваюся, що цього року, як ми обіцяли, здамо в експлуатацію цей дитячий садок: перекритий дах, вже є всі вікна, крім вітражів, які знаходяться за моєю спиною. Але вітражі замовлені, зроблені та доставлені на склад, тож це питання часу. Приступили підрядники до обладнання внутрішніх приміщень і найважливіше - це інженерних мереж, якими буде оснащений дитячий садок. За моєю спиною ви бачите за краном споруду, яка повністю перекрита - це майбутній дитячий басейн, тобто по вигляду, який зображений на плакаті і знаходиться на майданчику вже можна зрозуміти, порівняти і побачити спільні риси, що ми хотіли б бачити і що буде, коли перші діти підуть у дитячий садок. Тому я думаю, об'єкт буде непоганим, прикрасить у тому числі не тільки селище Таїрова, а й нашу область, буде прикладом такого ставлення до нашого покоління. Садок на 90 місць з урахуванням того, що буквально через 10-15 метрів від нього знаходиться садок, що діє, на 60 місць, який ми плануємо з введенням нового дитячого садка капітально відремонтувати, тому загальний обсяг цього комплексу буде близько 120-140 дітей, яких може прийняти комплекс дошкільної освіти в Таїрова. Також ми плануємо цілу програму будівництва дитячого садка у Червоному хуторі, будівництво початкової школи з дитячим садком у Сухому Лимані та я сподіваюся, вирішиться питання з виділенням землі державної власності у житловому масиві Райдужному для будівництва школи-ліцею та дитячого садка при ньому».

   Після огляду робіт секретар Таїровської селищної ради відвідав будівництво для приміщення нового ЦНАПу: «Поки йде все за планом і в принципі ми укладаємось і підрядник укладається у терміни здачі цього об'єкта, який запланований на травень. Ми були зараз на дитсадку, зараз на будівництві цього центру, який, сподіваюся, дозволить для громади створити справді якісні послуги з надання дозвільних документів. У нас близько 153 послуг, які ми вже надаємо людям, і я думаю, що надалі це буде розширюватися і ми отримаємо сучасний об'єкт, який буде підключений до всіх програм, які в нашій країні зараз працюють з обліку майнових прав, для реєстрації бізнесу. Тобто тут люди можуть отримати весь спектр послуг, який можливий для оформлення тих чи інших дозвільних документів» - зазначив Олександр Орлов.
   Також нещодавно будівництво ЦНАПу відвідали перший заступник голови Одеської районної державної адміністрації Одеської області Євгенія Абрамова та керівник апарату Одеської районної державної адміністрації Лідія Запорожченко та підкреслили: «Минулого року Таїровська селищна рада отримала субвенцію з державного бюджету на будівництво будівлі для ЦНАПу. Завдяки неймовірним зусиллям Олександра Орлова та наполегливості Олени Степської проект реалізується!».

   Також шановні гості зазначили, що за кілька місяців можна буде порадувати всіх відкриттям зразкового ЦНАПу для сучасних ОТГ з чисельністю населення до 100 тисяч жителів. Мешканці громади зможуть отримувати ще більше послуг за менший час.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь