В Таїровській селищній раді відсвяткували Старий Новий рік

Дата: 20.01.2022 12:27
Кількість переглядів: 275

   14 січня в смт. Таїрове відбулося святкування Старого Нового року, або як ще його називають у народі – свято Маланки та Василя. Різдвяні пісні, відомі щедрівки та святковий настрій дарували усім мистецькі колективи Таїровського будинку культури і дозвілля, закликаючи жителів і гостей громади приєднатися до святкування. Також було організовано дегустацію глінтвейну та кулінарне шоу за участю спеціального гостя заходу – блогера Одеський Липован. Завершився захід святковою дискотекою.

   «З нагоди свят Василя і Маланки і Старого Нового року влаштовуємо такі гуляння на тлі ялинки, на тлі зими, що проходить, і наступних хрещенських свят. Ми хочемо такі свята зробити регулярними, щоб після трудового тижня, трудового місяця людина могла відпочити, розслабитися і згадати щось хороше, побудувати свої плани на майбутнє. Я думаю, що це увійде до нас у традицію»,- підкреслив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

   Також керівництво та депутати Таїровської селищної ради відвідали інші дитячі майданчики громади, де маленькі мешканці отримали солодкі подарунки та гарний настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь