День Святого Миколая відсвяткували в Таїровській селищній громаді

Дата: 19.12.2021 21:15
Кількість переглядів: 515

   Сьогодні в Таїровській селищній громаді відбулось святкування на честь великого свята – Дня Святого Миколая. Таїровською селищною радою організовані розважальні заходи для дітей, концертна програма, сувеніри та подарунки, свято глінтвейну. Святкування розпочалось в житловому масиві Райдужний з відкриття новорічної ялинки. Діточок та їх батьків привітав зі святом депутат Таїровської селищної ради Олег Кірєв. У своїй промові депутат побажав натхнення, щастя та добробуту. Також староста Сухого Лиману Тетяна Кулєш привітала усіх сухолиманців зі святом Святого Миколая. Наприкінці заходу привітання отримали жителі смт Таїрове.

   На святі були присутні почесні гості та керівництво Таїровської селищної ради. Усі діти отримали солодкі подарунки та святковий концерт. Як зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов: «Вітаю з Наступаючим Новим роком, від імені керівництва Таїровської селищної ради і всього депутатського корпусу вітаємо жителів територіальної громади Таїрова з Днем Святого Миколая. Сьогодні були організовані свята на всій території Таїровської громади – у Сухому Лимані, житловому масиві Райдужний, у смт Таїрове за допомогою інституту виноградарства під керівництвом директора Ірини Ковальової організовано чудове свято для дітей: святкова ялинка, подарунки від Святого Миколая та свято глінтвейну. У майбутньому ми плануємо проводити такі заходи щороку».

   Святкова атмосфера, веселі дитячі розваги – все це подарувало жителям та гостям Таїровської об’єднаної територіальної громади незабутні радісні враження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь