Звіт депутата Таїровської селищної ради VIII скликання Кірева Олега Васильовича

Дата: 25.11.2021 10:49
Кількість переглядів: 395

Шановні виборці!

             В своїй депутатській діяльності керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Таїровської селищної ради та іншими правовими актами, які регламентують діяльність депутатів місцевих рад.

            В Таїровській селищній раді Одеського району Одеської області VIII скликання я очолюю  «Постійну комісію з питань комунальної власності, транспорту, дорожнього господарства, зв’язку, інфраструктури, житлово-комунального господарства, дизайну та благоустрою». У цьому році були прийняти багато проектів: «План соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради на 2020-2022роки», «Стратегія сталого розвитку громади на 2021-2030 роки», «Правила благоустрою території населених пунктів Таїровської територіальної громади», «Програма розвитку житлово-комунального господарства Таїровської селищної ради на 2021-2023 роки»… Вирішується одна з найгостріших проблем, яка стоїть в Таїровської громаді – це будівництво господарсько-побутової каналізації, яка зможе охопити всю територію громади, щоб у повному обсязі задовольнити потреби громадян.

           Будівництво та ремонт пішохідних доріжок на території громади, будівництво світлофорних об’єктів, арки масив «Радужний», зовнішнє освітлення на території громади, енергозбереження та енергоефективність Таїровської селищної ради утеплення домів, та об’єктів соціальної інфраструктури…

           Було надано багато матеріальної допомоги соціально не захищеним категоріям населення які потребують допомоги…

           Дякую усім що підтримують мене та буду продовжувати вирішувати проблемні питання громади - моїх виборців. Завжди відкритий до діалогу та співпраці.

                З повагою, депутат Таїровської селищної ради Кірев О. В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь