Звіт депутата Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання БЕЖЕНАР Лілії Миколаївни

Дата: 25.11.2021 10:44
Кількість переглядів: 491

Звіт
про виконання депутатських повноважень депутата Таїровської селищної ради  Одеського району Одеської області VІІІ скликання
БЕЖЕНАР Лілії Миколаївни

 

         Відповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», з метою інформування виборців про свою діяльність, отримання зворотної інформації, залучення громадян до розв’язання проблем на окрузі, подаю письмовий звіт про свою роботу. За звітній період 2020-2021рр.

         Свої депутатські повноваження здійснюю відповідно до Закону України  «Про статус депутатів місцевих рад». Була обрана депутатом по 3 округу ж/м «Радужний» з жовтня 2020 року.

   Постійно брала участь у сесіях селищної ради та засіданнях постійної комісії Таїровської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвітку, інвестиційної політики. На засіданнях постійно відстоювала інтереси жителів громади у відповідності з вимогами діючого законодавства.

       На засіданнях комісії вирішувалися важливі питання встановлення місцевих податків та зборів, питання сплати оренди та пайового внеску за землю, планування доходів та видатків селищної ради, розгляд заяв від громадян селища та інші нагальні питання.

        Приймала участь у 14 сесіях  селищної ради, на яких захищала інтереси громадян та виборців. Активно вирішувала нагальні проблеми виборців, котрі звертались за допомогою.

       З моменту обрання мене депутатом було підготовлено та направлено 17 депутатських звернень до голови селищної ради, органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій та інших установ.

         Приємно що більшість з них знайшли підтримку і на сьогодні виконані, а саме:

          - проведені ремонтні роботи доріг та вулиць;

          - здійснено благоустрій дитячих майданчиків та стадіонів;

          - вдосконалено систему зборів та утилизації відходів;

          - підтримала усі соціальні питання стосовно розвитку Таїровської громади.

      

     За звітний період мною проводилися зустрічі з виборцями в окрузі, проводилася робота зі зверненнями громадян, висловлювалось багато різних думок та зауважень і, як правило, знаходився оптимальний шлях їх розв’язання.

     Крім цього, я активно займаюся захистом прав та законних інтересів мешканців округу, проводжу безкоштовну юридичну консультацію.

   Хочу завернути увагу, що завдяки Вашій небайдужості, активності, ініціативі та за допомогою Ваших звернень, ми разом зможемо ефективно працювати на поліпшення умов життя й надалі. Завжди рада допомогти у вирішенні різних питань та пропозицій. Тільки спільними зусиллями ми зможемо змінити наше життя на краще.

 

З повагою, депутат селищної ради                                             Л.М. Беженар

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь