ТАЇРОВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА НОВИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬ

Дата: 03.12.2021 10:00
Кількість переглядів: 558

   Завдяки всебічній підтримці народного депутата України Сергія Колібошина, Таїровська громада нарешті отримала довгоочікуваний поліцейський автомобіль.

   При урочистих заходах, під звуки оркестру голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, мер м. Одеси Геннадій Труханов та інші почесні гості вручили ключі для дільничних головам Одеської області, які прийняли присягу.

   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаев у своєму зверненні до мешканців громади підкреслив: «Це перший автомобіль, це кроки до безпечності громади, дякую усій Таїровскій громаді бо ми йдемо великими кроками до безпеки всього смт Таїрове».

  Також голова зазначив, що відкриттям нового дільничного пункту ми зможемо забезпечити той необхідний захист населення, який буде відповідати потребам населення.

   Шановні мешканці та гості Таїровської громади,  найближчим часом на офіційному сайті Таїровської селищної ради https://tairovska-gromada.gov.ua/news/ , на сторінці в Facebook https://www.facebook.com/tairoverada та телеграм – каналі  будуть оприлюднені телефони та місце розташування дільничних громади, щоб ви могли почувати себе у безпеці. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь