ЩОДО РОБОТИ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ ТАЇРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ З 08 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ

Дата: 09.11.2021 20:21
Кількість переглядів: 356

На виконання вимог нормативно-правових актів з 8 листопада 2021 року від роботи відсторонюються працівники установ освіти, які ухиляються або відмовляються від щеплення проти COVID-19.

 

         Зазначаємо, що повернутися до виконання своїх посадових обов’язків після відсторонення працівник зможе лише після проведення відповідного щеплення або надання медичного висновку про наявність протипоказань до вакцинації проти COVID-19.

 

         Ситуація по закладам освіти, культури та спорту селищної ради станом на 9 листопада 2021року є наступною:

         Керівники закладів освіти, культури та спорту окрім директора Сухолиманської початкової школи відповідально віднеслися до вжиття заходів щодо вакцинації працівників для забезпечення роботи установ в очному режимі та виконання поставлених керівництвом селищної ради зазначених завдань.

- Таїровський заклад ЗСО: з 86 працівників двома дозами вакциновано – 82, однією дозою –3. Відсторонений від роботи - 1працівник ( сторож).

         Заклад працює в очному режимі із дотриманням протиепідемічних заходів. Працівників, яких відсторонено заміняють інші особи;

- ЗДО «Журавлик»: з 23 працівників двома дозами вакциновано – 15; однією дозою – 5, у 2-х працівників медична довідка, 1 працівник перебуває у черговій відпустці.

         Заклад працює в очному режимі із дотриманням протиепідемічних заходів. Працівників, яких відсторонено від роботи, будуть заміняти інші співробітники закладу освіти;

- КЗ «Таїровська мистецька школа»: з 26 працівників двома дозами вакциновано – 25, однією дозою – 1.

         Заклад працює в очному режимі із дотриманням протиепідемічних заходів.

- КЗ «Центр культури та дозвілля»: з 18 працівників двома дозами вакциновано – 15, однією дозою – 2, 1 працівник перебуває у черговій відпустці.

         Заклад працює в очному режимі із дотриманням протиепідемічних заходів.

- КНП «СК Таїрове»: з 29 працівників двома дозами вакциновано – 24; однією дозою – 3. Відсторонені  від роботи - 2 працівника (техпрацівник, інженер з охорони праці).

- Сухолиманська початкова школа: з 9 працівників двома дозами вакциновано – 1; однією дозою – 2, 2 працівника мають довідки про відтермінування від вакцинації, 3 працівника у відпустці за власний рахунок. Відсторонено директора школи, як таку, що ухиляється та відмовляється від щеплення проти COVID-19.

         З метою недопущення зриву навчального процесу відділом освіти, культури, молоді та спорту Управлінням гуманітарної політики селищної ради організовано тимчасову заміну педагогічних працівників Сухолиманської початкової школи, які не мають підстав згідно вимог законодавства проводити уроки в очному режимі, вакцинованими працівниками Таїровського ЗЗСО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь