Увага! Пошук квартири у комунальну власність

Дата: 19.10.2021 10:02
Кількість переглядів: 343

 

Таїровська селищна рада за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та коштів Таїровської територіальної громади здійснює закупівлю квартири у комунальну власність громади для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

Квартира купується в межах Таїровської громади в зданих або споруджуваних житлових будинках або на вторинному ринку. Квартира повинна бути з усіма зручностями і відповідати встановленим санітарним і технічним вимогам (придатна для проживання, з повним внутрішнім оздобленням).

Вартість квартири повинна становити не більше 880 000 грн. та включати в себе всі витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

Грошові кошти за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформленого договору, через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безготівковим розрахунком у гривні. 

Пропозиції приймаються в письмовому вигляді за адресою: смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 27 (відділ соціального захисту та охорони здоров’я населення) в робочі дні з 09:00-13:00 і 14:00-16:00.

До пропозиції необхідно додати: 

  • на квартиру в наявному житловому фонді: копію технічного паспорта і документів, що підтверджують право власності на житло;

  • на квартиру в зданих або споруджуваних житлових будинках: план квартири і копії документів, що підтверджують дозвіл на будівництво житлового будинку та право на реалізацію даного житла.

Довідки за тел.: 067 695 0865. Електронна адреса: yevgen.shliakhtin@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь