Пошук

Керівництво Таїровської селищної ради щиро вітаємо Вас із Днем захисника та захисниць Вітчизни, Днем Українського козацтва, з днем народження смт Таїрове і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2021 10:22
Кількість переглядів: 559

   Ці знаменні дати нерозривно пов'язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

   У 112 річницю від дня заснування смт Таїрове  в цей святковий день керівництво Таїровської селищної ради від усієї душі бажає вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Бажаємо всім нам, щоб Таїровська громада стала кращою в Україні, щоб наші близькі та рідні змогли жити в процвітаючому краю.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

   Подвиги захисників та захисниць – це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина. Бажаємо всім жителям громади незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, щастя, радості, добра та наснаги. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

 

З повагою,

Таїровська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь