Привітання до Дня людей похилого віку

Дата: 13.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 830

   Виконкомом селищної ради  11 жовтня 2021 року  прийнято рішення про надання матеріальної допомоги у вигляді продуктових наборів особам похилого віку із категорії соціально незахищених верств населення Таїровської громади, що опинились в скрутному становищі та у зв'язку з  Міжнародним  днем  людей похилого віку. Зазначена допомога передбачена діючою Програмою «Соціальний захист населення Таїровської територіальної громади на 2019-2021 роки».

   Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу суспільства на потреби старшого покоління, це можливість проявити турботу та співчуття до людей, які своєю багаторічною працею і здобутками заслуговують на пошану нащадків.

 Співробітники відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Управління гуманітарної політики спільно з працівниками комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг» особисто привітали підопічних зі святом та вручили продуктові  набори всім одиноким громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у ЦНСП «Денний догляд».

 Громадянам поважного віку з нагоди Дня людей похилого віку,   було закуплено та роздано 20 продуктових наборів. В набори входили: крупа, рис, тушонка, цукор, макаронні вироби, молоко згущене, борошно, печиво, чай, олія. Щодня соціальні робітники турбуються про таких людей, допомагають їм та докладають максимум зусиль аби хоч трішки полегшити життя самотнім людям.

  Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь