Сьогодні жителі громади зустрілись із керівництвом Таїровської селищної ради щоб вирішити питання щодо законності легалізації торгівлі.

Дата: 24.09.2021 21:46
Кількість переглядів: 851

   Сьогодні жителі громади зустрілись із керівництвом Таїровської селищної ради щоб вирішити питання щодо законності легалізації торгівлі.

    В Таїровській громаді розпочата велика робота з легалізації місць для торгівлі, що дає можливість наповнювати бюджет та створювати робочі місця. На даний час, дуже велика кількість підприємців звертається до Таїровської громади стосовно заключення договорів оформлення документів. Це свідчить про довіру до Таїровської громади та створює передумови для розвитку середнього та малого підприємництва.  

  Питання про встановлення тимчасової споруди в селищі Таїрове прийняте законно. Всі дозвільні документи відповідають чинному законодавству. Про це розповів секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов під час зустрічі з мешканцями.

 «Питання про встановлення об’єкту прийняте на виконкомі. Документи в наявності та відповідають нормам державного будівельного нагляду, підписані архітектором. Мала архітектурна форма належить підприємцю, який звернувся до Таїровської селищної ради у законному порядку», - зазначив Орлов.

  Керівництво громади пообіцяло провести перемовини з власником МАФу та передати йому претензії громадян.

  «Вперше за 20 років підприємці, яку ведуть торгову діяльність на ринку, сплачують кошти в бюджет громади, а не в «чорну касу».

«Таїровська громада опинились у трійці лідерів. Зараз бюджет розвитку громади в рази збільшився. Ці кошти складаються з різних джерел, в тому числі і з розміщення тимчасових споруд та податків підприємців», - підкреслив Орлов.

 По закінченню зустрічі представники Таїровської селищної ради разом із представниками громади пройшли до місця розташування об’єкту щоб на місці вислухати пропозиції щодо правильності встановлення об’єкту.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь