Сьогодні громадянам були надані консультації від Головного управління Пенсійного фонду України у приміщенні «ЦНАП» Таїровської селищної ради

Дата: 16.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 548

   Відповідно до підписаної угоди про співпрацю між Таїровською селищною радою та відділом обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, працівниками Пенсійного фонду 16 вересня 2021 року були надані консультації громадянам у приміщенні «ЦНАП» Таїровської селищної ради.

   З метою фізичного наближення пенсійних послуг до громадян Таїровської ОТГ ця форма обслуговування реалізована через виїзні прийоми спеціалістів органів ПФУ за окремим графіком, зокрема для прийняття заяв/документів і видачі результатів послуг. Це вкрай актуально для людей пенсійного віку, людей з інвалідністю, інших вразливих категорій мешканців, які мають право на отримання пенсії.

   Економія часу відвідувачів та покращення якості надання адміністративних послуг – основні пріоритети взаємодії відділу «Центр надання адміністративних послуг» Таїровської селищної ради та відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

Ми працюємо для Вас!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь