Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області

Дата: 10.09.2021 11:40
Кількість переглядів: 312

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних актів Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської об’єднаної територіальної громади»

            Таїровська селищна рада Одеського району Одеської області повідомляє, що відділом економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області розроблені регуляторні акти — проекти рішень Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської об’єднаної територіальної громади».

          Проекти спрямовані на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та інтересів суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних  прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

           Проекти даних рішень розроблені відповідно до  Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Зауваження та пропозиції надсилати  за адресою: 65496 вул. 40 – річчя Перемоги, 27, смт Таїрове, Одеський район Одеська область, відділ економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Таїровської селищної ради.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб — на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою.

 

З повним текстом проектів регуляторних актів та аналізом їх регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у відділі економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності, на дошці оголошень Таїровської селищної ради за адресою смт Таїрове, вул. 40 – річчя Перемоги, 27, а також на офіційному сайті Таїровської селищної ради - TAIROVSKA-GROMADA.GOV.UA.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь