Актуальні питання щодо безпечності та необхідності вакцинації від COVID-19

Дата: 09.09.2021 12:33
Кількість переглядів: 765

   07.09.2021 року представниками Таїровського КДЦ для працівників відділу «Центр надання адміністративних послуг» Таїровської селищної ради, проведено лекцію на тему: «Актуальні питання щодо безпечності та необхідності вакцинації від COVID-19».

   Як зазначив лікар, наразі не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби COVID-19, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стає можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення.

   Вакцина – це препарат, що виготовлюється на основі ослаблених збудників хвороб або їх синтетичних аналогів. Нині застосовуються комп’ютерні методи для розробки вакцин на основі даних (банків даних) геномних послідовностей багатьох бактерій, збудників паразитарних інфекцій та вірусів.

   Введення вакцини імітує хворобу, що надає змогу організму «навчитись» боротись із даним збудником, виробивши специфічні антитіла.

 Така методика дозволяє організму підготуватись до можливої зустрічі із «справжнім» збудником та забезпечити більш легкий перебіг інфекції, у разі якщо вона виникне.

   Питання дуже актуальне на теперішній час! Покваптесь, імунітет повинен встигнути сформуватися. Не наражайте себе на небезпеку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь