Пошук

Заходи з підготовки до нового 2021-2022 навчального року та інші питання обговорили на апаратній нараді в Таїровській селищній раді.

Дата: 31.08.2021 08:38
Кількість переглядів: 773

   30 серпня на апаратній нараді в Таїровській селищній раді заслухали доповіді начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Управління гуманітарної політики Валерія Зимовця щодо стану підготовки закладів освіти, культури, спорту до нового 2021-2022 навчального року та доповідь в.о. начальника відділу з питань земельних правовідносин Управління архітектури, містобудування та землеустрою Наталії Зінякової.   Як зазначив у своїй доповіді Валерій Зимовець заходи з підготовки до нового 2021-2022 навчального року передбачають:

  •  Для забезпечення якісного підвезення учнів і педагогічних працівників до закладів освіти у новому 2021-2022 н.р. за кошти державного бюджету  та співфінансування з місцевого бюджету придбано новий 1 шкільний автобус. Підвезенням шкільними автобусами до закладу й додому буде охоплено приблизно 410 учнів;
  • освітній процес у 2021/2022 н.р. буде відбуватися в одну зміну за п’ятиденним навчальним тижнем. Навчальні заняття розпочинатимуться в різний час з метою уникнення скупчень учасників освітнього процесу, а початок залежить від підвозу дітей;
  • в період карантину у зв'язку з профілактичними заходами щодо запобігання поширенню COVID-19, заклади освіти готові організувати та проводити навчання за змішаною (очною/дистанційною) або дистанційною (помаранчева, червона зони) формами навчання.

  Також Валерій Зимовець додав, що «З метою покращення освітнього процесу та якості освіти в новому 2021-2022 н.р. проводиться робота з дооснащення кабінетів сучасним технологічним обладнанням, а саме:

  • придбано STEM-лабораторію для профільного навчання технологічного напрямку;
  • придбано засоби навчання та обладнання (фліп-чарти, геометричні фігури, дидактичні матеріали, а для дітей з ООП – масажні (з гальки) килимки, тектильні, ортопедичні, та ін. килимки);
  • придбано сучасні меблі;
  • придбано мультимедійне, комп’ютерне обладнання, засоби навчання, у тому числі навчально-методичної літератури, зошитів з друкованою основою, у тому числі їх електронних версій з аудіосупроводом для 5-х пілотних класів школи (всеукраїнський освітній пілотний проект на тему: «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

   В кінці доповіді начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Управління гуманітарної політики Валерій Зимовець додав: «Планується протягом вересня-жовтня 2021 року встановити приміщення під роздягальню із санвузлом біля міні-футбольного майданчика в ж/м «Радужний».

Керівництво Таїровської селищної ради подякувало усім, хто подарував жителям Таїровської громади свято футболу та «Виноградний калейдоскоп».

   Як зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов: «1 вересня відбудеться святкова лінійка, присвячена дню знань».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь