Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький прибув з робочим візитом до Таїровської громади

Дата: 30.08.2021 12:45
Кількість переглядів: 701

   28 серпня голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький в ході робочого візиту відвідав будівництво дитячого садку в рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво», виставку-конкурс «Виноградний калейдоскоп».

   Губернатора зустріли голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв, секретар Олександр Орлов. Голова облдержадміністрації Сергій Гриневецький детально ознайомився з ходом робіт будівництва дитячого садку, секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов підкреслив, що до 1 вересня наступного року планується відкриття даного об’єкту.

   Також секретар Таїровської ради Олександр Орлов розповів про створення в майбутньому нових соціально значущих об’єктів та заручився підтримкою голови Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького, а саме:

  • Будівництво центру надання адміністративних послуг-смт Таїрове, вул.Перемоги, 53/1;
  • навчальний  заклад освіти І ступеня (початкова школа) на 270 місць – с. Сухий Лиман, вул. Чорноморців, 98;
  • дитячий садок на 350 місць – с. Лиманка, ж/м «Червоний Хутір», вул. Лабораторна, 16-Д;
  • школа – гімназія на 850 місць – с. Лиманка, ж/м «Ульянівка» біля ж/м «Радужний».

   Під час відвідування виставки-конкурсу «Виноградний калейдоскоп» губернатор зазначив: «Шановні учасники заходу, за все хочу від імені обласної адміністрації, обласної ради подякувати вам і привітати з відкриттям виставки. Мені дуже приємно, що до нас долучились і фахівці, і аматори з різних областей нашої держави. Звичайно, проблему виноградарства ми сьогодні обговоримо і з науковцями, і безпосередньо з виробниками. Є багато питань, які нам треба врегулювати, але саме головне, що є порозуміння в Уряду і буквально вчора у мене відбулась зустріч з Президентом і Прем’єр-міністром, де я також наголосив на тому, що питання виноградарства є однією із стратегічних галузей, перспективних галузей, які можуть створювати не тільки підґрунтя для здоров’я нації, але і для розвитку науки, інновацій і конкурентоспроможності нашої держави. Тому я хочу щиро привітати, подякувати керівництву, Інституту Національної Академії Наук виноградарства і виноробства за таку ініціативу, подякувати всім присутнім за небайдужість і переконаний, що спільними зусиллями ми можемо зробити так, що галузь буде достойно представлена в нашому регіоні і в нашій державі».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь