Новий шкільний автобус отримала Таїровська громада

Дата: 20.08.2021 15:23
Кількість переглядів: 764

   Сьогодні,  20 серпня голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко вручили керівництву Таїровської громади ключі та документи від нового автобусу. В урочистій церемонії вручення взяли участь голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв, секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов та начальник Управління гуманітарної політики Світлана Мораитес.

    «Вже за два тижні стартує новий навчальний рік, і всі ми активно готуємося для того, щоб забезпечити якісний та комфортний освітній процес, — підкреслив Григорій Діденко. — Реорганізація та оптимізація закладів освіти триває, і ключову роль тут має якраз грамотна організація та забезпечення транспортом. Цей  автобус був закуплений на умовах співфінансування і є гарним прикладом злагодженої роботи!».

   Тимур Хасаєв отримав ключі від нового шкільного автобусу «Еталон». Даний автобус  придбаний на умовах співфінансування. Закупівля автобуса була здійснена за державні кошти – 70% (1 868 595 грн.), з місцевого бюджету витрачено лише – 30% (200 000 грн.). Тимур Хасаєв подякував усім присутнім за цінний подарунок та побажав дітям Таїровської громади успіхів у навчанні та міцного здоров’я.

   Як додав секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов: «Новий автобус - це перш за все, безпека дітей по дорозі до школи, спокій батьків.   Використання шкільного автобуса не тільки для довезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах району та області. Такий подарунок для дітей забезпечить їм активне шкільне життя».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь