Представники великої торгівельної компанії відвідали Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова

Дата: 17.08.2021 10:34
Кількість переглядів: 549

 Нещодавно представники великої торгівельної компанії ТОВ «МАРУСЯ БЕВЕРЕДЖИЗ ЮКРЕЙН» відвідали Таїровську ТГ.

   Зокрема, представники компанії зустрілись з секретарем Таїровської селищної ради Олександром Орловим, директором Інституту виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова Іриною Ковальовою та депутатом Таїровської селищної ради, головою постійної комісії Таїровської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики Андрієм Сафроненковим.

  Гості ознайомились з історією інституту, відвідали кам'яний тунель, стилізований під катакомби та спустились до підвалу, де знаходиться колекція вин інституту.

  «Я дуже радий побувати у цьому чарівному місці, де знаходиться не тільки дуже гарне вино, а й щирі й поважні люди», - зазначив директор ТОВ «МАРУСЯ БЕВЕРЕДЖИЗ ЮКРЕЙН» Олександр Щуровський.

 Він також зазначив, що компанія розраховує на тісне і взаємовигідне співробітництво з Таїровською громадою в подальшому.

   Як підкреслив голова постійної комісії Андрій Сафроненков: «Інвестиції в нашу громаду допоможуть нам не тільки поповнити бюджет, а й вийти на європейський рівень, бо Таїровська ТГ заслуговує на це». 

   Компанія ТОВ «МАРУСЯ БЕВЕРЕДЖИЗ ЮКРЕЙН» була заснована в 2005 році. Основними видами діяльності є: виробництво виноградних вин, вирощування винограду, виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин та інше.

Довідка:

  Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» НААН розпочав свою наукову діяльність 05 лютого 1905 року зі створення Василем Єгоровичем Таїровим першої в колишній Російській імперії наукової дослідної установи Виноробної станції руських виноградарів і виноробів, заснованої на засадах громадської самодіяльності, на гроші, зібрані серед виноградарів і виноробів. Науково-практична та дорадча діяльність станції сформували технологічні засади вітчизняної галузі виноградарства і виноробства. 

   У 1931 р. станція була реорганізована в Український науково-дослідний інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова з мережею опорних пунктів. У 1977–1985 рр. інститут входив до складу Науково-виробничого об’єднання з виноградарства і розсадництва Головплодвинпрому УРСР, а з 1990 року – до Української академії аграрних наук.

   21 листопада 2003 р. за значні здобутки в комплексних наукових дослідженнях інституту надано статус Національного наукового центру.

    Великий практичний внесок у підвищення життєвих стандартів населення України вносять лабораторії контролю якості інституту Таїрова, які акредитовані за міжнародним стандартом ISO/IEC 17025. Це регіональна лабораторія контролю якості продукції виноробства та лабораторія виявлення ГМО в продуктах харчування і рослинній сировині.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь