Вперше за багато років Таїровські спортсмени отримали сучасний карбоновий човен.

Дата: 07.08.2021 19:47
Кількість переглядів: 588

   Керівництво Таїровської селищної ради відвідало тренувальний центр біля Сухого Лиману та вручило сучасний карбоновий човен олімпійського рівня веслувальникам.

  Як зазначив Тимур Хасаєв: «На сьогоднішній день це перший подарунок, наш перший внесок у розвиток академічного веслування. Ви усі самі все бачили, радість на обличчях дітей, діти люблять цей вид спорту. Я кажу, що Таїровська селищна буде рада завжди допомагати дітям у розвитку спорту».

   Як додав голова Таїровської селищної ради: «Таїровська громада приділяє багато часу й сил розвитку спорту, надає підтримку СК «Таїрове». Ми хочемо розширити цю базу. На Півдні України веслування дуже популярний вид спорту, багато дітей, які хочуть займатися цим видом спорту, але, як ви бачили, цей інвентар не вічний, він занепадає. Гарному фахівцеві потрібен гарний інвентар. СК «Таїрове» прийшли до нас з ініціативою і Таїровська громада придбала сучасний човен, щоб майбутні чемпіони змогли займатися академічним веслуванням. Я сподіваюсь, що на наступну олімпіаду поїде вже мешканець громади, який буде представляти Україну та Таїрове. Я вважаю, що це не остання наша покупка, бо в наших планах зробити так, щоб спортсмени академічного веслування отримали вже «вісімку»».

 «За дуже великий час, більш ніж як за 30 років це перший човен, який було придбано для цієї бази», - зазначила тренер Олеся Опенчук.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь