В Таїровській селищній раді відбулось засідання виконкому

Дата: 05.08.2021 22:11
Кількість переглядів: 573

   В Таїровській селищній раді сьогодні, 5 серпня відбулось засідання виконкому. Присутні розглянули  питання встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання ЖКП «КП»Таїрове»,  встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання КП «Лиман», про демонтаж тимчасових споруд, про демонтаж рекламних засобів, що встановлені без дозволу.

   Усього з 16 членів в роботі виконкому взяли участь 12. Усі 35 питань порядку денного були прийняті. Більш детальну інформацію дивіться на сайті https://tairovska-gromada.gov.ua/  у розділі офіційні документи Виконкому VIII скликання.

   Як зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов: «Учора, ми з Тимуром Хасановичем були у губернатора. Він розглядає нашу громаду разом із Авангардівською  ОТГ як одну з найкращих громад і хоче, щоб ми стали візитною карткою області, і це все за пів року. Учора, розглянувши зміни до бюджету, потрапили на очі цікаві цифри. У нас на сьогодні 16 800 земельних ділянок, а пів року тому з них тільки 2 225 сплачували податки. На цей час податки сплачують 7800 мешканців. Ми зараз використовуємо ставки податків ще 2020 року, які були прийняті до нас. Навіть на фоні цього в громаді йде економічне зростання, зараз це 124%. Наразі, сьогодні прийшов рейтинг громад з 91 ми – на 10 місці. В нас є ще незадіяні резерви, є куди зростати. Я вважаю, що за рік ми увійдемо до трійки лідерів. Зрозумійте, це надколосальна робота, щоденна праця, не всі її бачать, але це правда. Ми чого сьогодні зібрались–бо у нас за 30 років незалежності тарифи водопостачання та водовідведення залишались ще з часів УРСР. Як працювало комунальне підприємство–знають усі, дотації на утримання були величезними. Коли до мене заходили жителі громади, я в них питав: «А на вашу думку, якими мають бути тарифи?» і вони називали приблизно ті суми, які ми будемо з вами затверджувати сьогодні.

   В нас є план, на день народження смт Таїрове встановити фонтан–додав Олександр Орлов.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь