Керівництво Таїровської селищної ради та фахівці КУ «ЦНСП» провели зустріч із представниками Одеського обласного центру соціальних служб

Дата: 05.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 728

   04 серпня 2021 року керівництво Таїровської селищної ради та фахівці КУ «ЦНСП» провели зустріч із представниками Одеського обласного центру соціальних служб. Голова Таїровської селищної ради  Хасаєв Тимур Хасанович щиро привітав керівництво. Начальник Управління гуманітарної політики  Мораитес Світлана Леонідівна розповіла про соціальні програми та підтримку людей у громаді. Директор КУ «ЦНСП»  Фют Галина Віталіївна розказала про надані соціальні послуги мешканцям громади протягом 4 місяців роботи з дня відкриття.

   Директор Одеського обласного центру соціальних служб  Пашко Ольга Миколаївна обговорила з керівництвом громади  заходи з розвитку  системи надання кожній людині якісних соціальних послуг за місцем проживання. Також вона зазначила, що одним із пріоритетних напрямків є патронат над дитиною. Начальник служби у справах дітей Таїровської селищної ради Сороката Оксана Петрівна зазначила, що для інформування населення та підтримки розвитку сімейних форм виховання дуже важливу роль грає  соціальна реклама  та інформаційна робота в громаді.

   Фахівці  Одеського обласного центру соціальних служб  відвідали КУ Таїровської селищної ради  "ЦНСП"  та надали методичні консультації працівникам центру. Директор  Одеського обласного центру соціальних служб  та керівник соціального відділу та охорони здоров'я Таїровської селищної ради Єднакова Олеся Григорівна  поспілкувались з ФСР та психологом центру щодо ведення документації з соціальних послуг, роботи соціальних робітників та механізму взаємодії роботи центру та підрозділів селищної ради.  Заступник  директора Одеського обласного центру соціальних служб  Андреасян Ємма  Камівна розповіла про нормативні документи щодо роботи з прийомними родинами та ДБСТ. Начальник відділу організаційно-правової роботи Одеського обласного центру соціальних служб ОДА: Белов Дмитро Олександрович проаналізував роботу юриста центру та оформлення документів.

   Зустріч пройшла в активній дискусії. Було досягнуто домовленість про спільні заходи щодо розвитку послуги патронату у громаді та подальшої методичної підтримки роботи КУ "ЦНСП".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь