Стан розробки Програми соціально-економічного розвитку на 2022-2023 роки, будівництво дошкільних та навчальних закладів, нормалізація тиску у водопроводі с. Сухий Лиман та інші питання обговорювали на апаратній нараді.

Дата: 02.08.2021 16:12
Кількість переглядів: 622

   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів. Під час засідання були заслухані доповіді начальника фінансового управління Лариси Кохан, начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірини Белоус та начальника Служби у справах дітей Оксани Сорокатої. 

   В першу чергу на апаратній нараді заслухали доповідь начальника КП «ЖКП «Таїрове» щодо тиску води в системі водопостачання на Червоному Хуторі, то найближчим часом ця проблема буде вирішена повністю. Як зазначив Віталій Яровий «Завдяки допомозі керівництва Таїровської селищної ради наразі Інфоксводоканал усі документи, усі розрахунки нам надає щоб ми змогли замінити врізку на більший діаметр, це надасть нам можливість збільшити тиск води на 60-70 відсотків. Вже з суботи йдуть роботи з підключення до магістралі ж/к Дайберг і це надасть нам можливість на літній період, коли йде велика витрата води взяти ситуацію з водопостачання під контроль».  

   В 2022 році основна частина видатків бюджету розвитку Таїровської територіальної громади буде спрямована на будівництво об’єктів соціального значення, а саме:

  • На нове будівництво навчального закладу І ступеня на 270 місць за адресою: вул. Чорноморців 98, с. Сухий Лиман;
  • на нове будівництво дошкільного навчального закладу на 350 місць за адресою: вул. Лабораторна, 16/Д, м/м «Червоний Хутір», с .Лиманка;
  • на нове будівництво навчального закладу І ступеня на 400 місць та навчального закладу ІІ ступеня (гімназія) на 450 місць за адресою: ж/м «Ульянівка» с. Лиманка зазначила начальник фінансового управління Лариса Кохан.

   Як підкреслила начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірина Белоус «Наразі, основні теоретичні, аналітичні та узагальнюючі аспекти Програми соціально-економічного розвитку вже прописані, після доопрацювання бюджету розвитку Програма соціально-економічного розвитку на 2022-2023 роки буде готова до розгляду на черговій сесії Таїровської селищної ради».


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь