Пошук

В Таїровській ОТГ продовжується будівництво садочка на 90 місць

Дата: 23.07.2021 15:15
Кількість переглядів: 1292

В Таїровській ОТГ продовжується будівництво садочка на 90 місць

 

   В смт Таїрово продовжується будівництво дитячого садка на 90 місць. Проектом нового садка передбачені підвальне приміщення, два поверхи, басейн. У підвалі зроблять окреме приміщення з посиленими стінами та перекриттям на випадок бойових дій, або на період надзвичайного стану.

Будівництво вийшло з «нульового» циклу, і вже найближчим часом планується зводити стіні, - повідомив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

   Фінансування будівництва садочка відбувається на 70 відсотків за рахунок бюджету Таїровської селищної ради, а інші 30 відсотків оплачує держава. Кошти на роботи заходять вчасно.

   «Єдина проблема, з якою ми стикнулись – це погодні умови, через які будівельники трохи вибилися з графіку, але я вважаю, що вони надолужать, і вже на початку вересня ми почнемо зводити стіни. Ця робота вже буде більш динамічною. Завдання - побудувати садок до кінця року, а в наступному вже ввести в експлуатацію», - розповів Олександр Орлов.

   Директор фірми-забудовника «ДУНАЙВОДБУД»  Олексій Бабенко говорить, що керівництво Таїровської селищної ради і області в усьому йдуть на зустріч, ніяких непорозумінь не виникає.

   «На даний час виконані такі роботи: підготовчі роботи у повному обсязі розроблений котлован, залитий бетон, змонтовані блоки, колони. Ми вже готові, щоб заливати перекриття між підвалом і першим поверхом, а далі все за планом. Всюди доведені комунікації з водопостачання і каналізації. Прокладена електрика. Нам зараз трішки заважає погода, але я впевнений, що ми впораємось за графіком», - каже він.

   Але, за словами Олександра Орлова, цей дитячий садок не перекриває потребу громади у дошкільних закладах, і тому селищною радою заплановано проектування ще одного дитячого садка в ж/м Дружньому на 350 місць.

   Також планується побудувати початкову школу з групою дошкільного виховання в Сухому Лимані.

   «Слава Богу, наша громада росте, і я вважаю, що будівництво таких соціальних об’єктів дуже важливе. Ми не збираємось зупинятися на цьому, у нас великі плани», - каже він.

   За 2-3 роки у громаді планується побудувати мережу соціальних об’єктів, щоб перекрити ту чергу у дитячі садки, зазначив Олександр Орлов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь