Оголошення!

Дата: 23.07.2021 14:45
Кількість переглядів: 1009

  Таїровська селищна рада за рахунок коштів субвенції державного бюджету на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України та коштів Таїровської селищної територіальної громади здійснює закупівля двокімнатної квартири у комунальну власність територіальної громади для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

  Квартира купується в межах Таїровської громади в зданих або споруджуваних житлових будинках (з терміном введення в експлуатацію до 1 вересня 2021 року) або на вторинному ринку за найбільш низькою ціною.

 Квартири повинні бути самостійними, з усіма зручностями і відповідати встановленим санітарним і технічним вимогам (придатні для проживання (з повним внутрішнім оздобленням), у житлових будинках, які не належать до старого, ветхого та аварійного фондів).

  Грошові кошти за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформленого договору через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безготівковим розрахунком у гривні.

  Вартість квартири повинна включати в себе всі витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

  Пропозиції приймаються в термін до 2 серпня 2021 року в письмовому вигляді за адресою: смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 27 (відділ соціального захисту та охорони здоров’я населення) в робочі дні з 09:00-13:00 і 14:00-16:00.

До пропозиції необхідно додати:

  • на квартиру в наявному житловому фонді: копію технічного паспорта і документів, що підтверджують право власності на житло;
  • на квартиру в зданих або споруджуваних житлових будинках: план квартири і копії документів, що підтверджують дозвіл на будівництво житлового будинку та право на реалізацію даного житла.

Довідки за тел.: 067 695 0865. Електронна адреса: yevgen.shliakhtin@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь