Сьогодні в Таїровській селищній раді пройшла апаратна нарада

Дата: 12.07.2021 16:49
Кількість переглядів: 672

   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів.

   Під час засідання були заслухані доповіді начальника фінансового управління Лариси Кохан та начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірини Белоус.

   «До бюджету Таїровської територіальної громади до загального фонду за І півріччя 2021 року фактично надійшло 103630 тис.грн (без урахування трасфертів), що забезпечило виконання бюджету на відповідний період на 124% до плану. У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходна частина бюджету зросла на 134%, або на 26661 тис. грн..» - доповіла Лариса Кохан.

   Як зазначила начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірина Белоус: «Відділом економічного розвитку з 18 січня 2021 року розпочата робота зі створення бази даних платників земельного податку, окремо з юридичних та фізичних осіб. База даних платників земельного податку з юридичних осіб налічує 122 платників. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження податку до бюджету зросло на 80%».

   Також керівництвом Таїровської селищної ради були надані протокольні доручення, а саме профільним підрозділам розробити пропозиції щодо внесення змін до діючих договорів та привести їх відповідно до чинного законодавства.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь