День заснування Сухого Лиману – особливе свято, яке об’єднує всю Таїровську громаду

Дата: 11.07.2021 19:26
Кількість переглядів: 965

10 липня відбулось святкування з нагоди 103 річниці дня заснування Сухого Лиману. День заснування Сухого Лиману – особливе свято, яке об’єднує всіх тих людей, чиєю працею він створювався. Таїровською селищною радою організовано розважальні заходи для дітей, концертна програма, сувеніри та молодіжна дискотека, святковий фейерверк. 

Зі словами привітань до сухолиманців звернувся голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв, який побажав усім присутнім добробуту, міцного здоров’я, родинного затишку та миру. 

На святі були присутні депутати Таїровської селищної ради Олексій Горін, Валентина Заболотна, помічник народного депутата України Сергія Колебошина Сергій Зеленський та настоятель храму села Сухий Лиман отець Сергій.

Щирими словами усю громаду привітали секретар селищної ради Олександр Орлов та староста Сухого Лиману Тетяна Кулеш, які нагородили цінними подарунками мешканців Сухого Лиману: старожилів, подружжя з золотим весіллям, багатодітних родин, активну молодь.

Як зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов: «Цього свята сухолиманці чекали. За декілька років це перше свято в Сухому Лимані. Наступний етап – це будівництво дитячого садочку, розвиток початкової школи та подальші заходи з благоустрою території. В наступному році планується будівництво фонтану. Також у нашій громаді планується реалізація державного проекту – будівництво об’їзної дороги, щоб великий транспорт, який по суті руйнує дороги та екологію у Сухому Лимані припинив негативний вплив. Мешканці Сухого Лиману повинні почувати себе повноправними членами Таїровської громади. Щодня ми докладаємо максимум зусиль аби відчутними для жителів ставали позитивні зміни у соціальному, економічному та культурному розвитку».

Як зазначила староста Сухого Лиману Тетяна Кулеш: «Завдяки допомозі Таїровської селищної ради було прибрано територію парку, вивезено сміття, проведено освітлення. Ми прагнемо об'єднати громаду».

Ввечері відбулась концертна програма за участю творчих колективів Центру культури і дозвілля та музиканта-пародиста В. Болсуновського, соліста ВІА «Пісняри» Володимира Стаматі.

Свято вдалося на славу і жителі громади висловили щиру подяку організаторам за чудовий захід.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь