Фінальні ігри та нагородження: в Таїрове завершився наймасштабніший чемпіонат на Півдні України з футболу імені В.І. Дукова

Дата: 14.06.2021 11:28
Кількість переглядів: 645

Шістдесят шість команд з різних куточків Одеської області взяли участь у чемпіонаті з футболу імені В.І. Дукова на стадіоні «Центральний» в смт Таїрове. Загальна кількість учасників склала 1200 дітей. У неділю, 13 червня, відбулися фінальні ігри та нагородження спортсменів. У заході взяли учать керівництво Таїровської селищної ради та почесні гості, серед яких і народний депутат України Сергій Колебошин.

«Вітаю із завершенням чемпіонату. Хтось сьогодні забив менше голів, а хтось більше, але ви всі переможці. Велика повага батькам та подяка тренерам. Бажаю аби такі масштабні ігри проходили в громаді якнайчастіше, успіхів, сил та наснаги» — привітав усіх народний депутат України Сергій Колебошин.

Чемпіонат розпочався 13 березня. Ігри проходили щовихідних серед шести вікових категорій: 2008-2009 р.н., 2010-2011 р.н., 2011 р.н., 2012 р.н., 2013 р.н. та 2014 р.н.

«Приємно, що наша громада об’єднала стільки гравців з усієї області. Дякую організаторам за такий чудовий захід. Сьогодні не має переможених, а ваші успіхи надихають проводжувати роботу над тим, щоб у громаді ставало все більше можливостей для розвитку спорту», — зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

У чемпіонаті взяли участь команди з Одеси, Чорноморська, Ізмаїла, Подільська, Зорі, Овідіополя, Білгород-Дністровського, Лиманське, Кучурган, Яськи, Великодолинського, Балти, Молодіжне, Надлиманське. Команди, які зайняли 1-ше, 2-ге та 3-тє місця були нагороджені кубками, гравці команд-призерів отримали медалі, а також було нагороджено кращих гравців турніру призами.

Більше фото за посиланням: https://tairovska-gromada.gov.ua/album/7284/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь