В Таїровській селищній раді продовжується робота з наповнення бюджету

Дата: 09.06.2021 10:19
Кількість переглядів: 873

В Таїровській селищній раді відбулося чергове засідання координаційної ради з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення податкових надходжень до бюджету громади.

За січень-лютий 2021 року до бюджету Таїровської ОТГ до загального фонду надійшло майже 200 тис. грн сплаченого податку за нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплаченого юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості. Що склало 156,2% від плану. А від фізичних осіб – понад 295 тис. грн, що склало 39,4% від плану.

Фізичними особами, які є власниками нежитлової нерухомості, сплачено податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у сумі понад 161 тис. грн, що склало 39% від плану. А юридичними особами – понад 607 тис. грн, що склало 184,5% від плану.

Тож Таїровською селищною радою наразі ведеться активна робота з боржниками для наповнення бюджету. Наразі база платників податку на нерухоме майно з фізичних осіб включає 2 103 особи. І виявлено 300 нових об’єктів нерухомості на території громади.

Нагадаємо, мета роботи координаційної ради — наповнення місцевого бюджету, робота з боржниками, детінізація заробітної плати.

Засідання пройшло під головуванням заступниці селищного голови Олени Нікітенко, також були присутні секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов, заступники селищного голови, начальники відділів та управлінь, депутати.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь