ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 07.06.2021 14:23
Кількість переглядів: 716

   Шановні мешканці Таїровської територіальної громади, нагадуємо про необхідність сплати податку за нерухоме майно відмінне від земельної ділянки власниками фізичними та юридичними особами в тому числі нерезидентами, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості. Оподаткуванню підлягають квартира чи квартири, незалежно від їх кількості, площа яких перевищує 60 кв. м.; житловий будинок чи будинки, незалежно від їх кількості, площа яких перевищує 120 кв. м.; різні типи об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх частки (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток), площа яких перевищує 180 кв. м. За наявності у власності платника податку об’єкта (об’єктів) житлової нерухомості, у тому числі його частки, що перебуває у власності фізичної чи юридичної особи - платника податку, загальна площа якого перевищує 300 квадратних метрів (для квартири) та/або 500 квадратних метрів (для будинку), сума податку збільшується на 25 000 гривень на рік за кожен такий об’єкт житлової нерухомості (його частку).

   Детально ознайомитися з порядком нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки можна в загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі, який розміщений на веб-порталі Державної фіскальної служби України http://sfs.gov.ua/.

Також наголошуємо, що згідно ст.126 Податкового кодексу України  у разі несвоєчасної сплати податку нараховується пеня та застосовуються штрафні санкції.
      

   Маємо бути свідомими та розуміти, що сплата податків – це наш громадський обов‘язок, визначений Конституцією України, джерело наповнення  бюджету Таїровської територіальної громади, розвиток та процвітання  нашої громади, краще майбутнє для нас та  наших дітей.

 

   За детальною інформацією звертайтесь за тел.: 0800751701 (для дзвінків) – фінансове управління Таїровської селищної ради;

063-858-18-75 Viber, Telegram  (надсилайте фото документів на вказаний номер та отримуйте ревізити на сплату);

    Державна податкова інспекція в Овідіопольському районі:

тел.: 094-954-24-81Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь