Для провадження підприємницької діяльності на території Таїровської громади вже затверджено три Комплексних схеми розміщення ТС

Дата: 01.03.2021 11:00
Кількість переглядів: 896

На території Таїровської громади вже затверджено три Комплексних схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Перший комплекс розташований в смт Таїрове, другий вздовж вулиці Маршала Жукова в ж/м «Дружний», а третій вздовж вулиць Дальня та Марківська у ж/м «Совіньйон». Усього таких схем планується дев’ять. Про це стало відомо під час щотижневої апаратної наради під головуванням заступниці селищного голови Олени Нікітенко.

«Необхідно щоб найближчим часом вже були оприлюднені правила благоустрою та усі необхідні регуляторні акти аби суб’єкти підприємницької діяльності знали протягом скількох днів необхідно звернутися за паспортом прив’язки, до якого часу укласти договір тощо. Окрім того, інспектори під час інвентаризації тимчасових споруд на території громади обов’язково повинні готувати приписи фізичним особам підприємцям, які отримали паспорти прив‘язки на встановлення тимчасових споруд та уклали догори тимчасового користування окремим елементом благоустрою комунальної власності, що мають заборгованість», — наголосила Олена Нікітенко.

Протягом минулого року було видано 17 паспортів прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та укладено 18 договорів тимчасового користування окремим елементом благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових об’єктів підприємницької та іншої діяльності.

Зазначимо, засіданні взяли участь заступник селищного голови, начальники управлінь та відділів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь