Пошук

Соціально-економічний розвиток громади під час зустрічі обговорили Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв та народний депутат України Сергій Колебошин

Дата: 22.12.2020 14:33
Кількість переглядів: 520

Реалізацію масштабних проєктів, соціально-економічний розвиток громади та низку інших питань під час зустрічі обговорили Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв та народний депутат України Сергій Колебошин.

«Вітаю із вступом на посаду. Приємно, що наша команда готова працювати на результат аби громада була дійсно успішною. Ми всі пам’ятаємо як проходили сесії попереднього скликання і наразі спостерігаємо за тим, як одноголосно приймаються рішення, Вам вдалося зібрати навколо себе більшість для продуктивної роботи. Ви завжди можете розраховувати на підтримку з мого боку. Це стосується і соціально-економічного розвитку громади, зокрема, школи у Радужному та об’єктів освітньої інфраструктури у Сухому Лимані», - підкреслив народний депутат України Сергій Колебошин.

Окрім того, під час зустрічі сторони обговорили забезпечення дітей-сиріт, які проживають на території громади житлом та співпрацю у  реалізації інфраструктурних проєктів.

«Маленькими кроками ми впевнено рухаємося вперед. Сподіваюся, що на майбутній сесії ми приймемо бюджет і почнемо виконувати все, що обіцяли мешканцям громади. Дякую за Вашу підтримку та допомогу великим проєктам. Будемо раді з Вами співпрацювати та впевнений, найближчим часом люди побачать результат нашої роботи», - зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь