Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 31.08.2020 13:58
Кількість переглядів: 785

Повідомляємо, що відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Таїровська селищна  рада Овідіопольського району Одеської області оприлюднює документу державного планування – «Внесення змін до генерального плану смт. Таїрове поєднаного з детальним планом території в межах частини території смт. Таїрове, Овідіопольського району Одеської області», що розроблений відповідно до рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 29 травня 2019 року №173-VII та звіт про стратегічну екологічну оцінку.       

Головна мета дійсного документу державного планування – уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини  території в межах населеного пункту; визначення її функціонального призначення; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території, згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок; обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; створення належних умов охорони і використання об’єктів культурної спадщини та об’єктів природно-заповідного фонду, інших об’єктів,  що підлягають охороні відповідно до законодавства.

Замовник документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку – Виконавчий комітет Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області. Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування, – Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області, виконавець документу державного планування та звіту про СЕО.

Процедура громадського обговорення з питання розгляду документу державного планування – «Внесення змін до генерального плану смт. Таїрове поєднаного з детальним планом території в межах частини території смт. Таїрове, Овідіопольського району Одеської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку, здійснюється з 31 серпня 2020 року по 29 вересня 2020 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

 Громадські слухання містобудівної документації відбудуться 14 вересня 2020 р. о 11.00 годині, за адресою Одеська область Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 27.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Пропозиції та зауваження подаються до Таїровської селищної ради, за адресою: 65496, Одеська область, Овідіопольський  район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 27 або/та на електронну адресу: wma.tairove@gmail.com.  За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 29.09.2020 року.

Ознайомитися з проєктом ДДП та звітом про СЕО  можна за адресою: Одеська область, Овідіопольський  район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 27, а також на офіційному веб-сайті: Таїровської селищної ради, об’єднаної територіальної громади Одеської області Овідіопольського району https://tairovska-gromada.gov.ua/ в розділі «Оголошення».

Відповідальний: Кліментьєв Олег Ігорович – т.в.о. начальника Управління містобудування, архітектури та землеустрою – головний архітектор.

 тел. (094) 863-04-09; e-mail: wma.tairove@gmail.com

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту державного планування відсутня.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь