Пошук

Оголошення щодо конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки

Дата: 06.08.2020 10:52
Кількість переглядів: 492

Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області

ОГОЛОШУЄ

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки:

- земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення площею 0,01 га для розміщення та експлуатації пункту технічного обслуговування автомобілів, розташованої на території Таїровської селищної ради за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 64;

- земельної ділянки комунальної власності площею 0,15 га для розміщення пункту технічного обслуговування автомобілів та магазину, розташованої на території Таїровської селищної ради за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, вул. Іллічівська дорога, 8-б.

Зацікавлені суб’єкти оціночної діяльності в сфері оцінки земель можуть подати або надіслати поштою заяву встановленого зразка про участь у конкурсі та документи на право проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки:

- засвідчену копію Статуту (якщо приймає участь юридична особа);

- засвідчену копію свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи або юридичної особи;

- копії документів, що підтверджують кваліфікацію оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок, які залучаються до оціночних робіт

за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27, - до 17 серпня 2020 року включно.

Документи подаються у запечатаному конверті з відміткою: «Для конкурсу».

Ознайомитися з умовами та Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, розпорядження якими належить до повноважень Таїровської селищної ради, затвердженого рішенням восьмої сесії сьомого скликання Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 25.04.2019 № 130-VII, можливо у Таїровській селищній раді (3-й поверх, загальний відділ з 09:00 до 16:00).

Конкурс щодо визначення суб’єкта оціночної діяльності з експертної грошової оцінки вищевказаних земельних ділянок відбудеться 19 серпня 2020 року о 15 години 00 хвилин за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27, 3-й поверх.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь