Оголошення!

Дата: 19.06.2020 10:44
Кількість переглядів: 556

Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області повідомляє про проведення громадського обговорення рішення виконавчого комітету Таїровської селищної ради № 96 від 12.05.2020 «Про опублікування проєкту Порядку оприлюднення інформації про ціни/тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, їхні складові для всіх категорій споживачів та проведення відкритих громадських обговорень щодо цієї інформації».

Заінтересовані особи мають право прийняти участь в обговоренні названого нормативного акту, що відбудеться 30 червня 2020 року о 15:00 у приміщенні Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27. Обговорення буде проводитися з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20 травня 2020 року та заходів, впроваджених комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації.

Заінтересовані особи, які мають намір брати участь, повинні мати при собі:

- документ, що посвідчує особу;

- документ, що підтверджує право власності або користування цієї особи на об'єкт нерухомості, який розташований на території Таїровської об’єднаної територіальної громади (договір оренди, витяг з Державного реєстру прав власності на нерухоме майно, свідоцтво про право власності тощо);

- захисну медичну маску.

Заінтересовані особи мають визначити представників у кількості, необхідній для виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20 травня 2020 року, за якими дозволена участь однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі, де проводиться захід, та із дотриманням фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра. Враховуючи ці приписи, площу приміщення Таїровської селищної ради, де відбудеться обговорення проєкту нормативного акту, дозволена кількість становить 10 осіб.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь