Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Таїровської селищної ради

Дата: 21.04.2020 12:36
Кількість переглядів: 877

 

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних актів Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області "Про встановлення  на території Таїровської  селищної ради Овідіопольського району Одеської області ставок єдиного податку  на 2021 рік", “Про встановлення податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік”, «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку в 2021 році на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області», «Про затвердження ставки та Положення про туристичний збір на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік», «Про затвердження  Положення про збір за місця паркування транспортних  засобів на  території Таїровської селищної ради Овідіопольського р-ну Одеської області на 2021 рік», "Про встановлення податку на майно, в частині транспортного  податку, на території Таїровської селищної ради  Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік".

            Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області повідомляє, що відділом економічного розвитку, інвестицій та комунального майна Управління економічного та місцевого розвитку Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області розроблені регуляторні акти — проекти рішень Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області "Про встановлення  на території Таїровської  селищної ради Овідіопольського району Одеської області ставок єдиного податку  на 2021 рік", “Про встановлення податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік”, «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку в 2021 році на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області», «Про затвердження ставки та Положення про туристичний збір на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік», «Про затвердження  Положення про збір за місця паркування транспортних  засобів на  території Таїровської селищної ради Овідіопольського р-ну Одеської області на 2021 рік», "Про встановлення податку на майно, в частині транспортного  податку, на території Таїровської селищної ради  Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік".

          Проекти спрямовані на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та інтересів суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних  прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

           Проекти даних рішень розроблені відповідно до  Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проектів регуляторних актів та аналізом їх регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у відділі економічного розвитку, інвестицій та комунального майна, на дошці оголошень Таїровської селищної ради за адресою смт Таїрове, вул. 40 – річчя Перемоги, 27, а також на офіційному сайті Таїровської селищної ради - TAIROVSKA-GROMADA.GOV.UA.

Зауваження та пропозиції надсилати  за адресою: 65496 вул. 40 – річчя Перемоги, 27, смт Таїрове, Овідіопольський район Одеська область, відділ економічного розвитку, інвестицій та комунального майна Управління економічного та місцевого розвитку Таїровської селищної ради.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб — на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою.

Перелік документів для ознайомлення:

 

1.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області "Про встановлення  на території Таїровської  селищної ради Овідіопольського району Одеської області ставок єдиного податку  на 2021 рік".

2.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради "Про встановлення  на території Таїровської  селищної ради Овідіопольського району Одеської області ставок єдиного податку  на 2021 рік".

3.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області “Про встановлення податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік”.

4.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради “Про встановлення податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік”.

5.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку в 2021 році на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області».

6.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку в 2021 році на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області».

7.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області «Про затвердження ставки та Положення про туристичний збір на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік».

8.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради «Про затвердження ставки та Положення про туристичний збір на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік».

9.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області «Про затвердження  Положення про збір за місця паркування транспортних  засобів на  території Таїровської селищної ради Овідіопольського р-ну Одеської області на 2021 рік».

10.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради «Про затвердження  Положення про збір за місця паркування транспортних  засобів на  території Таїровської селищної ради Овідіопольського р-ну Одеської області на 2021 рік».

11.Проект рішення Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області "Про встановлення податку на майно, в частині транспортного  податку, на території Таїровської селищної ради  Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік".

12.Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту Таїровської селищної ради "Про встановлення податку на майно, в частині транспортного  податку, на території Таїровської селищної ради  Овідіопольського району Одеської області на 2021 рік".

 

 

 

 

Секретар селищної ради,

т.в.о. селищного голови                        ___________________             Лариса БУРЛАКА

 

 

Проєкт єдиний податок

Проєкт нерухоме майно

Проєкт паркування

Проєкт податок на землю

Проєкт транспортний

Проєкт туристичний

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь