Мешканців Таїровської громади з психічними захворюваннями запрошують до реабілітаційного центру

Дата: 04.03.2020 16:49
Кількість переглядів: 1053

Мешканці Таїровської громади, які мають психічні захворювання (але не гостру форму) мають змогу пройти спеціальний курс із соціалізації у реабілітаційному центрі психічного здоров’я в Одесі. Основною метою роботи закладу є надання допомоги пацієнтам у розвитку емоційних, соціальних та інтелектуальних навичок, які необхідні для того, щоб жити, навчатися та працювати у суспільстві. Пройти реабілітацію мають змогу люди віком лише від 18 до 45 років.

У центрі проводяться тренінги з розвитку навичок спілкування, які сприяють набуттю досвіду у сфері міжособистісних взаємодій, а також тренінг з розвитку соціально-побутових навичок, який спрямований на корегування якості життя психічно хворих людей шляхом відновлення та набуття досвіду необхідного для незалежного проживання. Це такі навички, як правила дотримання особистої гігієни, здійснення покупок, приготування їжі, прибирання у квартирі, догляд за одягом, орієнтування в екстремальних ситуаціях, самостійна сплата комунальних послуг.

Окрім того в приміщенні центру розташовані швейна та столярна майстерні, бібліотека, арт-студія, спортивний зал, кухня, в якій пацієнти навчаються готувати. У реабілітаційний процес також входить прибирання приміщення закладу, отримуючи навички самообслуговування.

Реабілітаційний центр знаходиться у місті Одеса на вул. Бреуса 26/2а, (вхід з вул. Зелена). Графік роботи: пн-пт. 9.00- 16.00, у суботу та неділю – вихідний. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 789-20-21.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь