В Таїровській селищній раді пройшли громадські слухання

Дата: 28.02.2020 14:10
Кількість переглядів: 791

Громадські слухання щодо правил розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської громади пройшли сьогодні у селищній раді. Їх необхідно затвердити задля впорядкування та нормативного регулювання правовідносин.

«Наразі в нас не має цих правил і відповідно до законодавства нам треба їх прийняти для нашої громади, в яких передбачена чітка процедура видачі дозволів щодо розміщення реклами та контролю. Планується, що відділ містобудування та архітектури Таїровської селищної ради надаватиме дозвіл підприємцям на встановлення зовнішньої реклами, а комунальне підприємство контролюватиме виконання всіх робіт відповідно до документів», - зазначив начальник відділу містобудування та архітектури Таїровської селищної ради Олег Кліментьєв.

Наразі на території громади розміщено близько 130 рекламних щитів. А прийняття правил дозволить наповнювати селищний бюджет шляхом сплати за розміщення реклами.

«Це – в першу чергу додаткові кошти в бюджет громади. На яке комунальне підприємство будуть покладені функції згідно з правилами буде вирішено найближчим часом», - зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Зазначимо, детально ознайомитися з правилами розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської селищної ради можна за посиланням: https://tairovska-gromada.gov.ua/pravila-rozmischennya-zovnishnoi-reklami-na-teritorii-tairovskoi-selischnoi-radi-ovidiopolskogo-rajonu-odeskoi-oblasti-17-28-22-07-02-2020/.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь