В Таїровській громаді відбулася зустріч з представниками ОБСЄ

Дата: 22.01.2020 14:04
Кількість переглядів: 1182

Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака провела виїзну зустріч з представниками Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Сторони обговорили співробітництво у організації безпечного руху на в’їзді до смт Таїрове. А саме — встановлення світлофору, нанесення пішохідної розмітки та облаштування зупинок для автобусів.

«Ця проблема існує вже, мабуть, понад 10 років. Ділянка на в’їзді є небезпечною не лише для водіїв машин, але й для пішоходів. Тут відбулося декілька смертельних аварій. Окрім того, тут зупиняються автобуси, які прямують на Чорноморськ і підбирають або висаджують пасажирів. Тому зупинка тут вкрай необхідна, як і світлофор та пішохідний перехід», — підкреслила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Зазначимо, також у зустрічі взяли участь представники поліції та Служби автомобільних доріг в Одеській області. Сторони домовились підготувати можливі варіанти розміщення світлофору, зупинок та пішохідного переходу та обговорити напрацювання та шляхи їх втілення під час наступної зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь