В Таїровській громаді планують збудувати сучасний дитячий садочок

Дата: 21.01.2020 14:27
Кількість переглядів: 1488

Новий сучасний садочок може з’явитися в смт Таїрове. Наразі в селищній раді вже розроблено ескізний проєкт майбутнього закладу. Садочок відповідає усім останнім вимогам і нормам. У ньому зможуть виховуватися 90 дітлахів.

«Це буде сучасний та комфортний садок, в якому займатиметься та розвиватиметься малеча. В нашій громаді він дуже необхідний, адже ще є черги, які необхідно долати. Ми не збираємося закривати «Журавлик», він функціонуватиме і надалі. А новий садочок буде розташований поруч із ним», — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

У закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей та три групи на 20 дітлахів. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Окрім того, разом із садочком збудують харчоблок, а в майбутньому передбачено місце для розміщення початкової школи. Яка використовуватиме інфраструктуру спільно з дошкільним закладом.

В результаті в двох садочках смт Таїрове виховуватиметься заголом 170 дітлахів та 100 дітей навчатимуться в початковій школі, яка буде збудовано поряд з новим садком.

Зазначимо, як тільки буде розроблено робочий проєкт – Таїровська селищна рада оголосить тендер на будівництво дитячого закладу. І за сприятливих умов його будівництво може розпочатися вже навесні і завершитися у наступному році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь