За перший місяць роботи КДЦ мешканці Таїровської громади підписали майже 400 декларацій з сімейними лікарями

Дата: 20.01.2020 12:54
Кількість переглядів: 687

Майже 400 декларацій з сімейними лікарями в консультативно-діагностичному центрі підписали мешканці Таїровської ОТГ. Це – результати за перший місяць роботи. За цей час за медичною допомогою звернулися майже тисяча людей та проведені три оперативні втручання.

Наразі в медичному центрі працюють 16 лікарів різного напрямку, але штат ще не повний і триває набір фахівців. Співбесіди проходять на посади: кардіолога, хірурга, гастроентеролога, ендокринолога, лікаря зі спортивної медицини та офтальмолога. Окрім того, ведуться перемовини щодо встановлення рентгенівського апарату та мамографу. Обладнання є в наявності, але для їх використання необхідне окреме приміщення. Звичайно посади рентгенолога та мамолога передбачені у штаті і будуть вакантними після встановлення обладнання.

Також у консультативно-діагностичний замовлено профілактичні щеплення для населення та тривають переговори з аптеками щодо виконання програми «Безкоштовні ліки».

Нагадаємо, графік роботи консультативно-діагностичного центру: 8:00- 20:00 з понеділка по п’ятницю, у суботу заклад працює з 8:00 до 15:00. Записатися на прийом до лікаря можна за посиланням: global.newmedicine.com.ua або зателефонувати за номером - 700-97-84. В Таїровській амбулаторії загальної практики та медицини здійснюється забір крові тричі на тиждень – у понеділок, середу та п'ятницю з 8 до 10 години ранку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь