Дід Мороз, музика і конкурси: у селі Лиманка відкрили дитячий майданчик після реконструкції

Дата: 28.12.2019 14:39
Кількість переглядів: 1116

У ж/м «Чорноморка» сьогодні весело і гамірно. На вулиці Сьомій, 5 відкрили дитячий майданчик після реконструкції. На свято до дітлахів завітали Дід Мороз та Снігуронька, які розважали малечу прилеглих будинків та гостей. Також із готовим об’єктом ознайомилися представники місцевої влади та депутати.

«Це – сучасний простір для активного відпочинку та безпечних ігор дітей громади. Таких об’єктів стає все більше. І головне, що молодим сім’ям з дітьми не доведеться більше йти до сусідніх будинків на прогулянку. Бажаю проводити весело та з користю час на такому майданчику і всіх з новорічними святами», — підкреслила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

На новому інфраструктурному об’єкті встановлені гойдалки, каруселі, пісочниця, стіл з кінетичним піском та інші ігрові елементи. Для безпечних ігор підлогу майданчика улаштовано твердим покриттям. Окрім того проведено благоустрій території – встановлено лавки, урни, освітлення та облаштовано пішохідні доріжки.

«Створювати комфортні умови для активного дозвілля маленьких мешканців громади – наш обов’язок. Мені приємно, що в короткий термін вдалося реконструювати дитячий майданчик і зробити такий подарунок для мешканців прилеглих будинків. Це лише невеликі кроки у покращенні життя на окрузі. Всіх з наступаючим Новим роком», — зазначив депутат Таїровської селищної ради Михайло Стреля.

Нагадаємо, минулого тижня у ж/м «Чорноморка – 2» по вулиці Злагоди відкрили новий дитячий майданчик.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь