У Радужному відкрили сучасний консультативно-діагностичний центр

Дата: 19.12.2019 15:44
Кількість переглядів: 2039

У ж/м «Радужний» села Лиманка відкрили «Таїровський консультативно-діагностичний центр». У ньому безкоштовно отримуватимуть якісні медичні послуги дитяче та доросле населення громади. У відкритті важливого інфраструктурного об’єкта взяли участь представники районної та місцевої влади, депутати та мешканці ОТГ.

«Приємно, що нам вдалося саме сьогодні, у День святого Миколая, зробити такий подарунок мешканцям громади — відкрити консультативно-діагностичний центр. У ньому мають змогу отримувати якісні медичні послуги усі охочі, для зареєстрованих мешканців громади вони безкоштовні. Плануємо і надалі розвивати цей центр», — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака під час відкриття закладу.

У діагностичному центрі можна пройти УЗД, електрокардіографію, загальні та біохімічні аналізи. В наявності КДЦ є операційний блок, в якому проводять оперативні втручання хірургічного, дитячого хірургічно, травматологічного, отоларингологічного, гінекологічного, урологічного профілю. У приміщенні закладу облаштовано дві палати, в кожній з яких по три ліжка. В КДЦ також входять Таїровська амбулаторія загальної практики сімейної медицини та фельдшерський пункт (с. Сухий Лиман).

«Цей центр стане потужним конкурентом для всіх приватних клінік, які розташовані на території Радужного. Адже це державна установа. Я пишаюся, що громада нарешті запрацювала і запустила цей важливий інфраструктурний об’єкт. Не зупиняйтеся на досягнутому», — підкреслив в. о. голови Овідіопольської районної адміністрації Ігор Ільченко.

Графік роботи консультативно-діагностичного центру: 8:00- 20:00 з понеділка по п’ятницю, у суботу заклад працює з 8:00 до 15:00. Записатися на прийом до лікаря можна за посиланням: global.newmedicine.com.ua.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь