Звіт щодо використання субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування інфраструктури Таїровської селищної ради

Дата: 18.12.2019 12:45
Кількість переглядів: 7310

     Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 р. № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році» Таїровською селищною радою було прийнято рішення сесії №184-VII від 20 червня 2019 р. «Про співфінансування проектів «Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Абрикосової (від вул. Центральної до будинку № 40), ж/м «Червоний хутір», с. Лиманка Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області» та «Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Гарманній (від вул. Балтської до будинку №1а/1), 15 масив ж/м «Чорноморка-2», с. Лиманка Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області».

       Також був затверджений перелік проектів що реалізуватимуться за рахунок коштів субвенції та затверджена проектно-кошторисна документація згідно рішеннь сесії №208-VII та № 207- VII від 11.07.2019 року відповідно.

         Завдяки отриманим коштам Таїровська громада реалізувала 2 проекти  на загальну суму майже 2905 тис. грн. (2654 тис. грн.- субвенція та 251 тис. грн. – місцевий бюджет).

                Після капітального ремонту дорожнього покриття по  вул. Гарманній мешканці мають можливість безперешкодно пересуватися вулицею та діставатися до своїх житлових будинків.

      Якісними, комфортними та безпечними стали дорожні покриття вулиць після капітального ремонту.  Адже від цього залежить не тільки стан атомобілів, але й напряму стан здоров’я наших громадян. Тому розвиток дорожньої інфраструктури є  пріорітетним завданням нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь