В Таїровській громаді завершується ремонт спортивного та будівництво дитячого майданчиків

Дата: 16.12.2019 17:30
Кількість переглядів: 1076

Ще один дитячий майданчик з’явиться на мапі Таїровської громади. Новий об’єкт розташовано у ж/м «Чорноморка – 2» по вулиці Злагоди. Його планують відкрити до кінця тижня. Також майже завершено капітальний ремонт спортивного майданчика біля будинків 46 та 47 по вулиці 40-річчя Перемоги.

«Ми продовжуємо створювати умови для активного розвитку дітей та молоді в нашій громаді. Погода сприяє для завершення усіх робіт в короткий термін і вже найближчим часом батьки з дітьми мають змогу протестувати об’єкти», – розповіла т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Зазначимо, на дитячому майданчику по вулиці Злагоди вже встановлено карусель, подвійну гойдалку, дитячий ігровий комплекс «Мрія», спортивний комплекс, лавки та урни. Наразі на ньому улаштовують тверде покриття та встановлюватимуть огородження.

А ось мешканці 46 та 47 будинків по вулиці 40-річчя Перемоги в найближчі дні зможуть користуватись спортивним майданчиком після капітального ремонту. Там наразі всі роботи завершено, залишилося лише кілька деталей. На майданчику встановлено металевий балансир, подвійні гойдалку на ланцюгах, гойдалку для чотирьох, ігровий та спортивний комплекс та дерев'яну пісочницю. Окрім того, проєктом спортивного об'єкта було забезпечено можливість безперешкодного та зручного пересування маломобільних груп населення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь