Конкурси та розваги: в Таїрове святкують день народження селища

Дата: 19.10.2019 18:21
Кількість переглядів: 1130

Понад тисяча гостей приєдналися до святкування 110-річчя смт Таїрове. Дітей розважають аніматори, працює ярмарок, лунає музика і проходять цікаві конкурси. Святкування відбувається на Центральному стадіоні. Тут зібралися як мешканці громади, так і люди з різних куточків Одеської області.

«Сьогодні ми святкуємо день народження селища Таїрове. Йому вже 110 років. За весь цей період селище змінювалося та розвивалося. Все почалося з Інституту виноградарства і виноробства, а вже сьогодні ми маємо сучасне поселення. На території є школа, садочок, амбулаторія, стадіон, будинки та декілька жилих масивів. Озирніться – це місце дихає життям та має свою атмосферу. І я бажаю, щоб Таїрове і надалі розвивалося і процвітало. І ми зі свого боку робитимемо для цього усе можливе», – привітала присутніх т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

До свята долучилися депутати Таїровської селищної ради, представники інституту виноградарства і виноробства імені Таїрова, почесні мешканці, а також виконуючий обов’язки голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко.

«Перший раз на цю сцену я вийшов на 107-му річницю. Тоді ми ще зовсім не розуміли, що нас чекає  нова реформа децентралізації. А вже сьогодні ми можемо констатувати, що держава тримає курс на народовладдя. Як просто громадянин можу сказати, що сьогодні розвиток вашого населеного пункту в ваших руках. І те, як ви будете активно брати участь в цьому розвитку, таким і буде Таїрове. Я бажаю, щоб ви були лідером серед селищ не лише Одеської області, а й всієї України. А для цього треба трішечки попрацювати. Вірю, що у вас все вийде. Зі святом!» – привітав присутніх Ігор Ільченко.

Окрім того, на святкуванні вручили подарунки та почесні грамоти Таїровської селищної ради мешканцям громади. Нагородження відбулося за різними номінаціями: «Почесний мешканець», «Ветеран педагогічної праці»,  «Почесний медичний працівник», «Найкраща багатодітна родина», «Золоте весілля», «Смарагдове весілля», «Талановита молодь», «Спортсмен року».

Надалі на гостей свята очікує дискотека 80-х та 90-х, виступ зіркового колективу «Fanfara Jam» та феєрверк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуБільше фото в альбомі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь