Конкурси та розваги: в Таїрове святкують день народження селища

Дата: 19.10.2019 18:21
Кількість переглядів: 1171

Понад тисяча гостей приєдналися до святкування 110-річчя смт Таїрове. Дітей розважають аніматори, працює ярмарок, лунає музика і проходять цікаві конкурси. Святкування відбувається на Центральному стадіоні. Тут зібралися як мешканці громади, так і люди з різних куточків Одеської області.

«Сьогодні ми святкуємо день народження селища Таїрове. Йому вже 110 років. За весь цей період селище змінювалося та розвивалося. Все почалося з Інституту виноградарства і виноробства, а вже сьогодні ми маємо сучасне поселення. На території є школа, садочок, амбулаторія, стадіон, будинки та декілька жилих масивів. Озирніться – це місце дихає життям та має свою атмосферу. І я бажаю, щоб Таїрове і надалі розвивалося і процвітало. І ми зі свого боку робитимемо для цього усе можливе», – привітала присутніх т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

До свята долучилися депутати Таїровської селищної ради, представники інституту виноградарства і виноробства імені Таїрова, почесні мешканці, а також виконуючий обов’язки голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко.

«Перший раз на цю сцену я вийшов на 107-му річницю. Тоді ми ще зовсім не розуміли, що нас чекає  нова реформа децентралізації. А вже сьогодні ми можемо констатувати, що держава тримає курс на народовладдя. Як просто громадянин можу сказати, що сьогодні розвиток вашого населеного пункту в ваших руках. І те, як ви будете активно брати участь в цьому розвитку, таким і буде Таїрове. Я бажаю, щоб ви були лідером серед селищ не лише Одеської області, а й всієї України. А для цього треба трішечки попрацювати. Вірю, що у вас все вийде. Зі святом!» – привітав присутніх Ігор Ільченко.

Окрім того, на святкуванні вручили подарунки та почесні грамоти Таїровської селищної ради мешканцям громади. Нагородження відбулося за різними номінаціями: «Почесний мешканець», «Ветеран педагогічної праці»,  «Почесний медичний працівник», «Найкраща багатодітна родина», «Золоте весілля», «Смарагдове весілля», «Талановита молодь», «Спортсмен року».

Надалі на гостей свята очікує дискотека 80-х та 90-х, виступ зіркового колективу «Fanfara Jam» та феєрверк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуБільше фото в альбомі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь